Kružni Put 21B, 11000 Beograd | +381/60-313-35-53

Featured Image Featured Image Featured Image Featured Image Featured Image Featured Image
 • Vlasnik

  POSVEĆENOST & PREDANOST

  Vlasnik nase ketering firme je mlada osoba, veliki entuzijasta, sa prefinjenim ukusom za hranu kako u smislu ukusa, tako i u prezentaciji iste, koja mora da bude na vrhunskom nivou. Velika je podrska i inspiracija kompletnom timu. Spoj mladosti i iskustva je doprineo da je nas ketering visoko pozicioniran.

 • Kuvar

  PROFESIONALIZAM & ISKUSTVO

  Pazljivim analiziranjem osoblja odabrali smo kuvara sa bogatim profesionalnim iskustvom. U dugogodisnjoj karijeri radio je u restoranima Vuk, Klub 42, Rubin, brod-restoran Savski galeb, Principal. Nekoliko godina je proveo radeci u inostranstvu, a takodje i na Jadranskom primorju, tako da je veoma vest u spremanju morskih specijaliteta. Izuzetno ga postujemo zato sto je vedrog duha, uvek nasmejan i raspolozen za rad.

 • Menadzer

  UNAPREDJENOST & USLUGA

  Kada smo razmisljali o organizaciji posla i unapredjenju nasih usluga, imali smo kontakte sa ljudima koji se bave menadzmentom u nasoj struci. Izabrali smo mladog coveka punog lepih ideja koje efikasno sprovodi u dela. Velika je motivacija nasem timu, ali veoma kritican i zahtevan, sto utice da svi zaposleni daju svoj maksimum.

Featured Image